Modan jarri dira, antxina, amama eta aititeen etxeetan egoten ziran eihogailuak edo kafea birrintzeko errotatxuak. Cafés Baqué enpresako marketing arduraduna dan Lorena Taibok azaldu deuskunez supermerkaduetan kontsumitzaileek kafea garauan gero eta sarriago erosten dabe eta hori eihoteko makinak erosten dabilz azkenaldion. Zentzu horretan joera aldaketa baten aurrean gagozala azaldu deusku Taibok.
Kafea ondo gordeteko eta ondo prestetako aholku ugari jaso doguz “Goizeko Izarretan”. Udan kafea hozkailuan gordetea komeni da, izan be tenperatura altuek kafearen kalidadean eragina daukie. Kafesne bat edo ebagi bat prestatzerakoan esnea larregi ez berotzea komeni da bestela esne horrek kafesnea zapuztu leike.
Honetaz gehiago jakiteko eta kafearen munduan sakontzeko Cafés Baqué enpresak, Iurretan daukan egoitzan, kafe-eskolea dauka eta pandemiaren ostean bisita-gidatuak eta ikastaroak berreskuratu dabezala azaldu deusku Lorena Taibok.